Mm, 16-sep-2007

DSB introduceert betaalrekening met rente

Was de DSB Bank vroeger vooral bekend door haar leningen, tegenwoordig neemt ze het voortouw met de introductie van een betaalrekening die een rente geeft van maar liefst 3%!

De DSB Bank was vooral bekend vanwege de leningen via Frisia Financieringen, Lenen.nl, Postkrediet en Becam. Enige jaren terug kwam de bank in de belangstelling doordat het via internet een spaarrekening bood met een flink hogere rente dan de grootbanken. Nu laat de DSB bank weer van zich horen met de introductie van een betaalrekening waar niet alleen geen kosten worden gerekend voor het gebruik, maar ook nog eens rente wordt gegeven op het positieve saldo, mits de rekening als salarisrekening wordt gebruikt.

Qua mogelijkheden doet deze bankrekening niet onder voor de betaalrekeningen van andere banken. Alle gebruikelijke faciliteiten zijn beschikbaar (automatische incasso, acceptgiro, overmaken van/naar andere rekeningen, roodstand faciliteiten, en/of rekening, bankpas voor pinnen bij betaal- en geldautomaten, etc.). De belangrijkste beperkingen zijn momenteel dat er geen filialen zijn waar contant geld kan worden gestort of opgenomen, dat er niet naar het buitenland kan worden overgemaakt en dat geldopnames door de beperkte beschikbaarheid van DSB geldautomaten beperkt zijn tot het maximumbedrag voor gastgebruik.

De DSB Bank heeft momenteel ongeveer dertig filialen (Bankshops) verspreid over heel Nederland. Deze filialen hebben ruime openingstijden want ze zijn doordeweeks tot 9 uur 's avonds geopend.

Bron: DSB Bank

Meer nieuws:

Populaire zoekteksten: filialen dsb bank, betaalrekening, betaalrekening met rente, DSB filialen, dsb bank filialen.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 13-jul-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: