Mm, 20-jul-2011

Depositorente verder omhoog

Na de heropening voor nieuwe klanten eerder deze maand, geeft LeasePlan Bank nu de aftrap voor nieuwe renteverhogingen van depositorekeningen door met name de rente van kortlopende deposito's flink te verhogen.

Op donderdag 21 juli 2011 verhoogt LeasePlan Bank de rentetarieven van alle termijndeposito's. De deposito's van 3 maanden tot 1 jaar vast en 3 jaar vast worden met 0,25% verhoogd, die van 2, 4 en 5 jaar vast met 0,15%.

Medio juni 2011 zetten NIBC en Yapi Kredi al de eerste stappen waarbij vooral Yapi Kredi opviel. LeasePlan Bank neemt nu de koppositie over van NIBC voor alle deposito's tot en met 1 jaar vast en gaat voor deposito's van 2 en 3 jaar vast de koppositie met Yapi Kredi delen. Bij 4 en 5 jaar vast blijft Yapi Kredi aan top.

De vraag is nu of prijsbewuste banken als WestlandUtrecht en MoneYou eveneens hun depositorente gaan verhogen en of de grootbanken deze verhogingen ook zullen volgen.

Bekijk de actuele rente van LeasePlan Bank in dit overzicht.

Bron: LeasePlan Bank

Zie ook:

Meer nieuws:

Populaire zoekteksten: depositorente, deposito rente, gaat depositorente omhoog, depositorente juli 2011, depositorente na 2 jaar.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 23-jun-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: