RTLZ, 21-dec-2005

Gedupeerden Van der Hoop organiseren zich

Gedupeerden van zakenbank Van der Hoop, die vorige week failliet ging, verenigen zich. Inmiddels hebben zo'n 25 gedupeerde rekeninghouders zich samengevoegd.

Gezamenlijk hebben ze een flink bedrag bij Van der Hoop bankiers uitstaan, waar ze niet bij kunnen. De tegoeden van de bank zijn namelijk bevroren, wel kunnen ze aanspraak maken op maximaal 20.000 euro uit de garantieregeling, die De Nederlandsche Bank in het leven riep.

Het gaat hier vaak niet om miljonairs die een deel van hun kapitaal bij Van der Hoop hebben ondergebracht, maar mensen die een aanzienlijk deel van hun vermogen dreigen kwijt te raken. Het stoort hen dat ze niet op de hoogte worden gehouden over de afwikkeling van het faillissement.

De gedupeerden gaan gezamenlijk uitzoeken hoe zij het nu verder gaan aanpakken. Ze beraden zich over een claim van een notaris of juridische stappen. Andere gedupeerden die zich willen aansluiten, kunnen zich melden via hoop-verlies@hotmail.com

Bron: RTLZ

Meer nieuws:

Populaire zoekteksten: rtlz>nl, Van der Hoop hypotheek, gedupeerden, rtlz,nl zoeken, van de hoop faillisement afwikkeling.
Copyright © 2005-2023 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 1-okt-2023

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: