Mm / PR, 19-jan-2014

Veiling voor hogere spaarrente

Veel consumenten zijn teleurgesteld in de lage spaarrente die ze bij hun bank ontvangen. De Consumentenbond gaat daarom, samen met partner DepositoDeal, de krachten van vele spaarders bundelen om daarmee een hogere spaarrente bij banken te realiseren.

Vandaag lanceert de Consumentenbond als eerste partij in Nederland een veiling voor spaarrekeningen. Consumenten kunnen zich tot 17 februari op consumentenbond.renteaanbod.nl vrijblijvend inschrijven door zelf een keuze te maken voor een looptijd van 1, 3 of 5 jaar vast. Leden en niet-leden van de Consumentenbond kunnen meedoen met een bedrag van minimaal Ä 2.500,- en maximaal Ä 250.000,-. Deelname voor consumenten is gratis.

Uiterlijk op 20 februari is het renteaanbod, en daarmee dus het gerealiseerde rentepercentage per looptijd, bekend. Iedereen kan meedoen. Hoe meer deelnemers hoe hoger de rente. Deelnemers kunnen vervolgens tot en met 14 maart 2014 zelf beslissen of ze dit aanbod accepteren.

Banken die willen deelnemen aan de veiling moeten vallen onder het Nederlandse of Belgische depositogarantiestelsel, gevestigd zijn in Nederland en onder toezicht van de Nederlandsche Bank staan.

De Consumentenbond en DepositoDeal hebben beiden een vergunning van de Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM).

Bron: consumentenbond.renteaanbod.nl

Meer nieuws:

Populaire zoekteksten: spaarrente veiling, consumentenbond spaarrente, veiling spaarrente, aanmelden veiling spaarrente, consumentenbond.renteaanbod.nl.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 21-feb-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: