Vraagbaak: Welke kindrekeningen heeft ING?

Momenteel (peildatum 17-jan-2012) heeft ING twee kindrekeningen in de actieve verkoop, één betaalrekening voor kinderen vanaf 12 jaar en één spaarrekening die ook door kinderen geopend kan worden.

Met de ING Groei Groter Rekening kunt u sparen voor uw (klein)kind. Deze spaarrekening voor uw (klein)kind biedt een variabele spaarrente. U beheert de spaarrekening via Mijn ING (Internetbankieren). Momenteel krijgt u bij het openen van de rekening een Winnie de Poeh dvd cadeau.

De ING Kindrekening is het tweede spaarproduct voor kinderen. Het is niet zomaar een bankrekening voor uw kind. Het is een betaalrekening voor kinderen die ook nog eens rente over het gespaarde tegoed oplevert. Met de ING Kindrekening kan uw kind dus zelf sparen en met een betaalpas zelf over het beschikken. Deze rekening verandert vanaf de leeftijd van 12 jaar automatisch in de ING Jongerenrekening.

De ING Jongerenrekening is een betaalrekening voor kinderen vanaf 12 jaar. Uw kind kan zelf over het tegoed beschikken, maar opnames zijn beperkt tot €250,- per dag en rood staan is niet mogelijk. Met behulp van deze rekening kan het kind zelf een ING Comfortrekening openen, een spaarrekening met een variabele rente en een vrij opneembaar tegoed.

De in het verleden aangeboden ING Groeirekening is uit de verkoop gehaald en vervangen door de ING Groei Groter Rekening.

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar deze pagina:

Renteoverzicht Spaarrekeningen en deposito's
Wilt u weten wat de hoogste spaarrente is? De lijsten op deze pagina geven een overzicht van de actuele rente voor spaarrekeningen en depositos.

Let op: Alhoewel bovenstaande tekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. © 2005-2022 Spaarbaak, lees de voorwaarden.

Vragen die lijken op "Welke kindrekeningen heeft ing?"
Hierboven leest u het eerst gevonden antwoord op de vraag "Welke kindrekeningen heeft ing?". Kies voor mogelijk andere antwoorden een vergelijkbare vraag:

Regelmatig beantwoorden we nieuwe vragen, dus mocht uw specifieke vraag nog niet beantwoord zijn, kom dan binnenkort terug om het nog eens te proberen. Lees verder »

Stel uw vraag
Gebruik het zoekveld hieronder om een andere vraag te stellen. Klik hier om elders op de Spaarbaak website te zoeken. Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Vraag:

Recent beantwoorde vragen

Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug?
Hoeveel is mijn auto waard?
Wat is de waarde van mijn auto?
Hoeveel belasting betaal ik over koerswinst?
Moet ik belasting betalen over mijn afgeloste woning?
Wanneer betaal ik vermogensbelasting over afbetaalde woning?
Hoeveel geld mag ik storten bij gwk per dag?

Meest populaire vragen

Wanneer wordt belastingteruggave gestort?  
Hoeveel spaargeld mag je hebben zonder belasting te betalen?  
Hoeveel geld mag een kind belastingvrij ontvangen?  
Hoeveel geld mag je van de bank halen?  
Hoeveel procent belasting betaal je in box 1?  
Hoeveel spaargeld mag ik hebben met een uitkering?  
Hoeveel eigen geld mag ik hebben als ik een wajong uitkering heb?  

Alle vragen

Populaire zoekteksten: kindrekening, belasting betalen over groter groei rekening, groei groter rekening, groeirekening ing vervangt groter groeirekening?, groei groter rekening belasting.
Copyright © 2005-2022 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 21-mei-2022

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: