Vraagbaak: Kan niet pinnen met nieuwe pas, wat kan ik doen?

Op diverse fora melden zich mensen die pinproblemen hebben nadat ze een nieuwe pas hebben gekregen. Soms worden mensen na klachten afgescheept met de mededeling dat de winkelier een nieuwe pinautomaat moet aanschaffen, maar meestal helpt het om bij de uitgevende bank een nieuwe pinpas aan te vragen.

ING heeft met de overgang van Postbank naar ING miljoenen nieuwe passen uitgereikt en blijkbaar is dat niet overal zonder problemen verlopen. In het forum van Tros Radar lezen we onder andere deze reactie:

"Ik heb inmiddels contact gehad met ING.
Ik kon bellen met klantenservice afdeling betaalpassen (0900-0933) en na doorgeven van wat gegevens en beantwoorden van vragen werd mij toegezegd dat ik kosteloos een nieuwe pas toegestuurd zou krijgen.
Keurige service lijkt me.
Nu kijken of die nieuwe een betere magneetstrip heeft dan deze."


Uiteraard is het prettiger indien u bij het winkelen niet in de problemen komt. Om deze reden kan het handig zijn om bij een andere bank een tweede rekening met betaalpas aan te vragen of om een extra spaarrekening met spaarpas te hebben waarmee u in noodgevallen geld kunt opnemen.

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar deze pagina:

Vraagbaak: Wat is een goedkope betaalrekening?
Gratis betaalrekening Een volledig gratis betaalrekening was voorheen nog te krijgen bij de DSB bank. Deze bank bood een betaalrekening...

Let op: Alhoewel bovenstaande tekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. © 2005-2020 Spaarbaak, lees de voorwaarden.

Vragen die lijken op "Kan niet pinnen met nieuwe pas, wat kan ik doen?"
Hierboven leest u het eerst gevonden antwoord op de vraag "Kan niet pinnen met nieuwe pas, wat kan ik doen?". Kies voor mogelijk andere antwoorden een vergelijkbare vraag:

Regelmatig beantwoorden we nieuwe vragen, dus mocht uw specifieke vraag nog niet beantwoord zijn, kom dan binnenkort terug om het nog eens te proberen. Lees verder »

Stel uw vraag
Gebruik het zoekveld hieronder om een andere vraag te stellen. Klik hier om elders op de Spaarbaak website te zoeken. Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Vraag:

Recent beantwoorde vragen

Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug?
Hoeveel is mijn auto waard?
Wat is de waarde van mijn auto?
Hoeveel belasting betaal ik over koerswinst?
Moet ik belasting betalen over mijn afgeloste woning?
Wanneer betaal ik vermogensbelasting over afbetaalde woning?
Hoeveel geld mag ik storten bij gwk per dag?

Meest populaire vragen

Wanneer wordt belastingteruggave gestort?  
Hoeveel spaargeld mag je hebben zonder belasting te betalen?  
Hoeveel geld mag een kind belastingvrij ontvangen?  
Hoeveel procent belasting betaal je in box 1?  
Hoeveel geld mag je van de bank halen?  
Hoeveel spaargeld mag ik hebben met een uitkering?  
Hoe lang duurt overboeking bij ing?  

Alle vragen

Populaire zoekteksten: nieuwe ing pas werkt niet, nieuwe pas ing werkt niet, ing pas werkt niet, nieuwe pinpas werkt niet, ing pas doet het niet.
Copyright © 2005-2020 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 3-jun-2020

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: