Vraagbaak: Hoe kan ik geld storten op rekening derden?

Voor het betalen van facturen cq. rekeningen heeft u meestal een betaalrekening bij een bank nodig. Wilt u toch liever uw rekeningen contant betalen, dan zijn er een aantal dienstverleners die dit mogelijk maken.

  • Met de contante betalingservice van GWK Travelex kunt u iedere rekening, acceptgiro of betalingsherinnering contant of met pin betalen bij alle GWK Travelex vestigingen en service punten naar alle bankrekeningen in Nederland. U kunt ook geld storten op uw eigen of op een andere rekening. De kosten voor een betaling naar een willekeurige bankrekening bedragen 2,5% van het transactiebedrag met een minimum van 6,95* (of 6,50 bij betaling aan een aangesloten bedrijf). De GWK Travelex vestigingen vindt u op de grotere NS-stations en in het centrum van grote steden.
  • Via de agenschappen van MoneyGram kunt u in heel Nederland geld versturen of geld ontvangen. Met MoneyGram Rekening Betalen kunt u uw rekeningen betalen. U kunt ook personen met een Nederlandse bankrekening betalen. Sinds kort kunt u hiervoor ook op ruim de 400 postkantoren van PostNL terecht.
  • Met de betaalservice van Suri-Change kunt u iedere rekening, acceptgiro of betalingsherinnering contant of met pin betalen naar alle (post)bankrekeningen in Nederland. De kosten van een contante betaling bedragen € 4,00*. Suri-Change heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Bij het kantoor van Unity Money (Unity Monetary Services) in Amsterdam Zuidoost of via de landelijke agentschappen kunt u niet alleen rekeningen contant betalen en contant geld overmaken, maar ook snel en gemakkelijk geld overmaken naar Ghana en Gambia.

Nb. in het verleden was het mogelijk om op het postkantoor contant een rekening te betalen of geld op de rekening van derden te storten. Sinds kort wordt deze dienst wederom aangeboden via MoneyGram op ruim 400 PostNL postkantoren en agentschappen (zie hierboven).

[* bedragen zoals bekend op 3-mrt-2015]

Let op: Alhoewel bovenstaande tekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. © 2005-2024 Spaarbaak, lees de voorwaarden.

Vragen die lijken op "Hoe kan ik geld storten op rekening derden?"
Hierboven leest u het eerst gevonden antwoord op de vraag "Hoe kan ik geld storten op rekening derden?". Kies voor mogelijk andere antwoorden een vergelijkbare vraag:

Regelmatig beantwoorden we nieuwe vragen, dus mocht uw specifieke vraag nog niet beantwoord zijn, kom dan binnenkort terug om het nog eens te proberen. Lees verder »

Stel uw vraag
Gebruik het zoekveld hieronder om een andere vraag te stellen. Klik hier om elders op de Spaarbaak website te zoeken. Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Vraag:

Recent beantwoorde vragen

Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug?
Hoeveel is mijn auto waard?
Wat is de waarde van mijn auto?
Hoeveel belasting betaal ik over koerswinst?
Moet ik belasting betalen over mijn afgeloste woning?
Wanneer betaal ik vermogensbelasting over afbetaalde woning?
Hoeveel geld mag ik storten bij gwk per dag?

Meest populaire vragen

Wanneer wordt belastingteruggave gestort?  
Hoeveel spaargeld mag je hebben zonder belasting te betalen?  
Hoeveel geld mag een kind belastingvrij ontvangen?  
Hoeveel geld mag je van de bank halen?  
Hoeveel procent belasting betaal je in box 1?  
Hoeveel spaargeld mag ik hebben met een uitkering?  
Hoeveel eigen geld mag ik hebben als ik een wajong uitkering heb?  

Alle vragen

Populaire zoekteksten: contant geld storten op rekening derden, geld storten, geld storten op rekening, geld storten op andere rekening, geld storten op rekening derde.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 12-jul-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: