NIBC, 10-sep-2008

Zakenbank NIBC jaagt mee op spaarder

De slag om de spaarder verhevigt zich nu ook de Nederlandse zakenbank NIBC zich met een hoge rente van 5,25 procent stort op de spaarmarkt.

Wie in Nederland de hoogste rente op zijn spaargeld wil, kan vanaf vandaag terecht bij NIBC Direct, de nieuwe flexibele internetspaarbank van NIBC met een compleet scala aan spaarproducten. NIBC Direct werkt eenvoudig en is voor iedereen toegankelijk. NIBC Direct biedt op alle spaarvormen de hoogste rente in Nederland: 5,25% op vrij opneembaar spaartegoed, en hoger voor wie zijn geld langer vast wil zetten. Deze hoge rentes gelden voor iedereen, zonder ingewikkelde voorwaarden.

“NIBC Direct is hiermee de eerste Nederlandse bank die toprentes biedt op vrij opneembaar spaartegoed en termijndeposito’s”, aldus Michel Kant, directeur van NIBC Direct. “Het is een glashelder spaarproduct, met de hoogste rente in de markt. Met NIBC Direct willen we de spaarders in Nederland wakker schudden.”

NIBC Direct is onderdeel van NIBC Bank N.V., een gevestigde Nederlandse zakenbank die bestaat sinds 1945. NIBC voldoet aan de strenge eisen van de Nederlandse toezichthouders. Het spaargeld bij NIBC Direct wordt uiteraard beschermd door het Nederlandse depositogarantiestelsel.

Hoogste rente voor iedereen
Om van de hoge rente te profiteren, hoef je je alleen maar aan te melden. Iedereen kan sparen bij NIBC Direct, tegen dezelfde hoge rente van 5,25%. Voor wie nog meer rendement op zijn spaargeld wil, biedt NIBC Direct ook de hoogste rente op termijndeposito’s, die – afhankelijk van de looptijd – kan oplopen tot wel 6%.

Hoog rendement, transparantie en zekerheid
Er is uitgebreid onderzoek gedaan voorafgaand aan de introductie van het nieuwe online spaarproduct. De Nederlandse spaarmarkt heeft een omvang van circa EUR 250 miljard. Er zijn duidelijke behoeften in de markt, waar NIBC Direct nadrukkelijk aan tegemoet komt. Spaarders willen in deze tijden een zo hoog mogelijk rendement met zo weinig mogelijk risico, zonder rekening te hoeven houden met ingewikkelde voorwaarden. NIBC Direct is het enige spaarproduct in Nederland dat een hoge mate van transparantie en zekerheid combineert met de hoogste rente voor elke spaarder.

Voordelen van internetsparen
NIBC kan deze toprente bieden omdat de kosten laag zijn. Omdat het een internetspaarbank is, heeft NIBC Direct bijvoorbeeld geen groot kantorennetwerk nodig. Tegelijkertijd biedt sparen via internet het grote voordeel dat iedereen 24 uur per dag terecht kan op www.nibcdirect.nl zonder de deur uit te hoeven. Voor wie toch graag een persoonlijk aanspreekpunt heeft, zijn de servicemedewerkers van NIBC Direct zeven dagen per week bereikbaar.

De introductie van NIBC Direct wordt ondersteund met een landelijke marketingcampagne. Vanaf eind september 2008 zal het publiek op de voordelen van sparen bij NIBC Direct worden gewezen in tijdschriften en dagbladen, en via radio en televisie.

Zie ook deze nieuwsberichten:

Bron: NIBC Direct

Meer nieuws:

Populaire zoekteksten: nibc sparen, nibcdirect, nibc, nibc bank sparen, zakenbank.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 13-jul-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: